Værd at se Museer Eventyrture Overnatning HomeCars Pressekontakt
 
 
 

Campingpladser langs den
Danske Bindingsværksvej

 
 

Kære gæster,

Vi byder dig hjertelig velkommen og inviterer dig til at opleve byerne langs den danske bindingsværksvej over en længde på omkring 3.500 kilometer.

Den populære ferie- og kulturrute, der blev lanceret i 2023 strækker sig fra Aalborg i nord via Fyn i det øtil Lolland Falster i syd og Svaneke i øst, med fem regionale ruter, der fører gennem hele landet.

Mere end 45 bindingsværksbyer er nu blevet slået sammen under mottoet "Bindværksforbindelser" for at præsentere deres imponerende historiske gamle bykerner for dig. Den danske bindingsværksvej forbinder idylliske bindingsværksbyer, charmerende landskaber, historiske steder, nænsom restaurerede monumenter og de mennesker, der bor og arbejder der. Turen veksler med naturparker og romantiske steder og underholdningsprogrammet i vores bindingsværksbyer er lige så varieret som det kulinariske tilbud.

At slappe af i den romantiske bindingsværksatmosfære, nyde lokale/regionale produkter, slentre gennem små gyder, have det sjovt med børne- og eventyrture, vandre og cykle langs ruten - den danske bindingsværksvej har noget for enhver smag. Talrige begivenheder, festivaler og markeder tilbyder de besøgende variation og inspiration året rundt. Uanset om du rejser i bil, cykel, tog eller mobilhome - oplev det gamle kunsthåndværk og levende traditionelle skikke på spor fra fortiden.

Danmark ældste vingård, Glentholm Vingård, ved Kolding, det største skovtårn ved Næstved, og den største borgruin Hammerhus som ligger på den 55. nordlige breddegrad er beliggende på den danske bindingsværksvej.

Vores bindingsværksbyer ser frem til dit besøg!


 

 
 
Aalborg Aarhus Aasum Ærøskøbing Assens Bogense Den fynske Landsby Den gamle by
Dragør Dreslette Ebeltoft Faaborg Falsled Frilandsmuseet Gerdasminde Grenaa
Haderslev Helsingør Hjerl Hede Kalundborg Kerteminde Køge Kolding Maribo
Mariager Middelfart Maale Nakskov Nordby Nykøbing Falster Odense Præstø
Randers Reersø Ribe Rønne Rudkøbing Skelskør Svaneke Svendborg
Viborg Viby            
 
idè og webdesign: KRAFTnewmedia.dk